Ciprian ALEXANDRU, Președintele USR Giurgiu : ”Semnați Petiția stopării realizării unui INCINERATOR de deșeuri biologice la Giurgiu!”

Ciprian ALEXANDRU, Președintele USR Giurgiu : ”Semnați Petiția stopării realizării unui INCINERATOR de deșeuri biologice la Giurgiu!”

Iată că singurul politician care face demersuri de împiedicare a realizării unui incinerator de deșeuri biologice la Giurgiu, lucru care a inflamat opinia publică din orașul de peste Dunăre, Ruse și care ar aduce un prejudiciu major mediului în Municipiul Giurgiu și localităților riverane, este președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU.

Iată în rândurile de mai jos,  propunerea sa făcută giurgiuvenilor…

”Dragi giurgiuveni, așa cum ați aflat deja pe locul fostului combinat chimic de pe Sloboziei se pregătește construirea de către o firma privată și cu ajutorul autorităților a unui Incinerator de deșeuri biologice.

Acest incinerator ne va întoarce probabil în vremea fostului combinat Chimic, când poluarea era la ea acasă în orașul nostru. Proiectul se află pe circuitul de avizare, nu a fost nicio comunicare publică în care să fim informați despre riscuri și beneficii pentru orașul nostru, pare că ni se pregătește o surpriză.

Pentru a putea opri investiția până la clarificarea tuturor aspectelor economice și legislative vă propun să ne strângem mulți giurgiuveni și să semnăm petiția pentru STOPAREA acestui proiect care la prima vedere ne va îngropa în mirosuri otrăvitoare.

Aceste semnături le voi prezenta autorităților decidente ca să țină cont când vor aviza sau nu construirea acestei bombe ecologice.

Semnați în formularul de mai jos și dați tuturor prietenilor din listele voastre.

Ciprian ALEXANDRU – Președinte USR Giurgiu

După ce părinții noștri au suferit de pe urma poluării de la Combinatul Chimic, acum vor să ne ucidă cu deschiderea unui Incinerator de produse biologice în orașul nostru. Nu vom permite acest lucru, iar puterea de a stopa o vom avea doar dacă suntem mulți.

Semnează petiția ca să putem stopa!                                                  Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu 

Contactați autorul petiției. Semnează această petiție. Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Iată cum arată formularul ce trebuie completat, pe care îl găsiți pe facebookul președintelui USR, Ciprian Alexandru .


SAU

Articolul Ciprian ALEXANDRU, Președintele USR Giurgiu : ”Semnați Petiția stopării realizării unui INCINERATOR de deșeuri biologice la Giurgiu!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Iată că singurul politician care face demersuri de împiedicare a realizării unui incinerator de deșeuri biologice la Giurgiu, lucru care a inflamat opinia publică din orașul de peste Dunăre, Ruse și care ar aduce un prejudiciu major mediului în Municipiul Giurgiu și localităților riverane, este președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU. Iată în rândurile de mai […]

Articolul Ciprian ALEXANDRU, Președintele USR Giurgiu : ”Semnați Petiția stopării realizării unui INCINERATOR de deșeuri biologice la Giurgiu!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ciprian-alexandru-presedintele-usr-giurgiu-semnati-petitia-stoparii-realizarii-unui-incinerator-de-deseuri-biologice-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 august 2023 21:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.