Circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat, închisă temporar

Circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat, închisă temporar

În aceste momente, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate și a unei păduri.

Echipajele ajunse la fața locului acționează astfel încât să protejeze fondul forestier și infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

Pentru ca pompierii să poată interveni în condiții de siguranță, circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) este întreruptă temporar.

La caz actionează pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

În aceste momente, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, în localitatea Vadu Lat. Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/circulatia-feroviara-intre-statiile-zavestreni-vadu-lat-inchisa-temporar/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 septembrie 2023 13:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.