Clotilde Armand, concluzie uluitoare după incendiul violent de la un bloc din Sectorul 1. „Era în construcție și era nelocuit”

Clotilde Armand a reacţionat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, după ce flăcări uriaşe au distrus un bloc aflat în construcţie pe strada Parcului nr.20 din Sectorul 1 al Capitalei.

„În această seară s-a produs un incendiu cu degajări mari de fum la un bloc aflat în construcție în Sectorul 1.
Am dispus să se facă urgent toate verificările necesare în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizațiile de construire”, a scris Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Citeşte şi: Senatorul PNL care se delimitează de coaliţie. „Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!”

Clotilde Armand, concluzie uluitoare după incendiul violent de la un bloc din Sectorul 1. „La ultimul nivel sunt depozitate butoaie cu smoala, și nu sunt victime”

„Polițiștii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului și acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul.

Conform primelor informații, este vorba de un bloc cu 12 etaje, iar la ultimul nivel sunt depozitate butoaie cu smoala, și nu sunt victime. Blocul era în construcție și era nelocuit”, a mai precizat Clotilde Armand.

Citeşte şi: Incendiu violent în zona de nord a Bucureştiului. Bloc cuprins de flăcări uriaşe! VIDEO

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.