Cod portocaliu de caniculă mâine,12 iulie, roșu pentru sâmbătă și duminică

Cod portocaliu de caniculă mâine,12 iulie, roșu pentru sâmbătă și duminică

Administrația Națională de Meteorologie actualizat prognoza și a emis două coduri de caniculă, pentru județul Giurgiu, astfel:

– Cod Portocaliu de caniculă, valabil mâine.

Valul de căldură se va intensifica. Temperaturile maxime vor fi de 36-40 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 20 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

– Cod Roșu de caniculă, valabil sâmbătă și duminică. Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37-41 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 20 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

Administrația Națională de Meteorologie actualizat prognoza și a emis două coduri de caniculă, pentru județul Giurgiu, astfel: – Cod Portocaliu de caniculă, valabil mâine. Valul de căldură se va intensifica. Temperaturile maxime vor fi de 36-40 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 20 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. – Cod Roșu de caniculă, valabil sâmbătă și duminică. Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37-41 de grade, iar cele minime, se vor […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/cod-portocaliu-de-canicula-maine12-iulie-rosu-pentru-sambata-si-duminica/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 11 iulie 2024 14:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.