Conferința de presă a primarului Adrian Anghelescu – O conferință la patru ace

Conferința de presă a primarului Adrian Anghelescu – O conferință la patru ace

Azi, primarul Adrian Anghelescu a organizat o conferință de presă…a treia în trei ani de mandat. Prima după ce a fost ales primar, a doua, în pandemie, deci online și a treia…azi, 12 octombrie 2023.

Atât de rar se vâd jurnaliștii cu d-lul primar, că azi, la conferință s-a venit la patru ace. Până și unul dintre cameramani și-a luat sacoul și cămașa de zile mari, onorat probabil, de rarele ocazii de a-l avea în față pe primar.

Pe masă a fost chiar și apă și cafea, câte una de căciulă, încă o raritate, având în vedere că la ședințele de consiliu este ”bătaie” pe scaune, cafea bea cine apucă, iar apa, o sticlă de jumate la trei inși.

Lăsând gluma la o parte, la conferință s-a vorbit mult (din nou) despre campusul profesional ce se vrea contruit la Giurgiu, primarul Anghelescu refuzând să semneze documentele din cauză de promisiuni neonorate ale președintelui CJ, Dumitru Beianu,  despre care spune că nu a făcut ce trebuie pentru ca instituția pe care o conduce să devină lider de prioiect.

Al doilea subiect…incineratorul. Cică nu se face atâta timp cât este domnia sa primar, pentru că Primăria Giurgiu nu va emite autorizația de construcție. O-m vedea. Până atunci, sâmbătă este din nou protest în oraș.

Despre câinii de pe stradă, acealași răspuns: Adăpostul este arhiplin, giurgiuvenii nu-și  sterilizează patrupedele din gospodării, iar primăria nu are bani.

Sunt în schimb bani pentru căldură, la iarnă și pentru mici investiții, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

La anu vin alegerile, altele și cam tot aceeași candidați. Adrian Anghelescu spune că va mai candida o dată, nu se știe de la ce partid, dar cert de la unu care va fi la putere.

Să fie într-un ceas bun!

Azi, primarul Adrian Anghelescu a organizat o conferință de presă…a treia în trei ani de mandat. Prima după ce a fost ales primar, a doua, în pandemie, deci online și…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/conferinta-de-presa-a-primarului-adrian-anghelescu-o-conferinta-la-patru-ace/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 octombrie 2023 20:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.