CONSILIERII AU APROBAT DOCUMENTAȚIA TEHNICO-ECONOMICĂ PENTRU…

Primaria Municipiului Giurgiu

CONSILIERII AU APROBAT DOCUMENTAȚIA TEHNICO-ECONOMICĂ PENTRU CONSTRUIREA DE LOCUINȚE SOCIALE

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din data de 25 februarie, două dintre cele 30 de proiecte de hotărâre care au fost supuse atenției consilierilor, au făcut referire la aprobarea documentației tehnico-economice pentru construirea de locuințe sociale.

Astfel, proiectul de hotărâre nr.14 aprobat de consilieri face referire la aprobarea documentației tehnico-economice pentru realizare…a obiectivului de investiții ”Ansamblul de locuințe sociale Zona Istru, 20 de apartamente, municipiul Giurgiu”- faza studiu de fezabilitate. Prin realizarea acestui proiect vor fi asigurate 20 de unități de locuit moderne cu una sau două camere, respectiv 16 unități locative cu două camere și patru cu o cameră .

Al doilea obiectiv de investiții pentru care, consilierii au aprobat în ședință documentația tehnico-economică – faza studiu de fezabilitate, vizează proiectul ”Ansamblul de locuințe Zona Obor, 55 de apartamente, municipiul Giurgiu”. Obiectivul proiectului îl reprezintă construirea a 55 de unități locative cu o cameră, două, respectiv trei camere, dispuse în două blocuri cu cinci tronsoane.

Construirea locuințelor sociale va fi realizată cu fonduri de la bugetul de stat și bugetul local, valoarea totală pentru cele două obiective de investiții prezentate mai sus, fiind de aproximativ 27 milioane lei.

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.