Consiliul Județean: Giurgiu va avea un nou spital județean

Consiliul Județean: Giurgiu va avea un nou spital județean

Consiliul Județean Giurgiu este încântat să anunțe că procesul de licitație pentru construirea noului spital județean a înregistrat un pas important: deschiderea oficială a ofertelor. Cu un număr de șase propuneri competitive, acest moment semnificativ subliniază interesul și încrederea în proiectul nostru de 40 de milioane de euro, care promite să aducă îmbunătățiri semnificative în domeniul sănătății pentru locuitorii județului Giurgiu.

Această etapă reprezintă rodul eforturilor susținute ale echipei Consiliului Județean, conduse de la începutul mandatului, cu scopul de a asigura cetățenilor accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Anticipăm cu optimism semnarea contractului în această toamnă, odată ce etapele procedurale, inclusiv contestațiile, sunt finalizate.

Noul spital va aduce îmbunătățiri semnificative prin introducerea de secții specializate în oncologie, neurologie și îngrijiri paliative, răspunzând astfel nevoilor acute ale comunității noastre. Aceste specializări au fost alese pe baza unei analize atente a nevoilor de sănătate ale județului, marcând un angajament profund față de îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Proiectele noastre nu se opresc aici. Suntem dedicați să continuăm dezvoltarea infrastructurii medicale prin inițiative precum construcția de locuințe ANL pentru medici, reabilitarea spitalului existent și extinderea serviciilor medicale, cu finanțare asigurată de Compania Națională de Investiții. De asemenea, suntem activi în lupta împotriva infecțiilor nosocomiale și în modernizarea echipamentelor medicale, toate acestea subliniind angajamentul nostru pentru un sistem de sănătate de înaltă calitate.

În Consiliul Județean Giurgiu, sănătatea locuitorilor noștri este o prioritate absolută, iar noi ne angajăm să facem tot posibilul pentru a răspunde așteptărilor comunității. Prin eforturile noastre, dorim să asigurăm că fiecare cetățean al județului Giurgiu beneficiază de acces la servicii medicale de cea mai bună calitate.

Împreună, dezvoltăm Giurgiu pentru un viitor mai sănătos și mai prosper.

Consiliul Județean Giurgiu este încântat să anunțe că procesul de licitație pentru construirea noului spital județean a înregistrat un pas


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/consiliul-judetean-giurgiu-va-avea-un-nou-spital-judetean/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 3 aprilie 2024 12:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.