Contrabanda cu țigări, pe stradă, a reapărut în Piața Centrală din Giurgiu!

Contrabanda cu țigări, pe stradă, a reapărut în Piața Centrală din Giurgiu!

Observăm din ce în ce mai frecvent  două fenomene extrem de prezente în ultimas perioadă în Municipioul Giurgiu: distrugerea  mobilierului stradal și prezența  tot mai multor persoane care vând țigări de contrabandă în piața Centrală.

Evident, ca orice cetățean te întrebi cine trebuie să se  ocupe de anihilarea  acestor fenomene infracționale și iată  ce aflăm  de pe site-ul  instituției Poliției Locale, cea mai îndreptățită instituție de a se ocupa de aceste lucruri. Să aflăm care îi sunt atribuțiile:

asigură paza bunurilor şi obiectivelor aflate în proprietatea unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale şi/sau în administrarea autorităţilor administraţiei publice locale sau a altor servicii/instituţii publice de interes local, stabilite de consiliul local/Consiliul General al Municipiului Bucureşti;

constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru nerespectarea normelor legale privind convieţuirea socială stabilite prin legi sau acte administrative ale autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, pentru faptele constatate în raza teritorială de competenţă;

Dacă în privința distrugerii mobilierului stradal putem înțelege că la Poliția locală nu există un efectiv atât de numeros care să acopere tot orașul, camerele de luat vederi,  varianta cea mai eficientă fiind deocamdată o soluție în curs de pregătire,  nu același lucru putem spune  despre existența  persoanelor care te acosteaza în Piața Centrală, pentru a-ți vinde țigări de contrabandă, persoane ușor de  identificat  și implicit de  sancționat.

Prin urmare sperăm ca Poliția Locală să fie mai eficientă și să își asume rolul principal în competențele pe care le au, întrucât populația este sătulă de figurație. Iată motivul pentru care tot mai des suntem întrebați de cetățeni: ” – Unde este Poliția Locală?!”

(Jurnal)

Articolul Contrabanda cu țigări, pe stradă, a reapărut în Piața Centrală din Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Observăm din ce în ce mai frecvent  două fenomene extrem de prezente în ultimas perioadă în Municipioul Giurgiu: distrugerea  mobilierului stradal și prezența  tot mai multor persoane care vând țigări de contrabandă în piața Centrală. Evident, ca orice cetățean te întrebi cine trebuie să se  ocupe de anihilarea  acestor fenomene infracționale și iată  ce aflăm  […]

Articolul Contrabanda cu țigări, pe stradă, a reapărut în Piața Centrală din Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/contrabanda-cu-tigari-pe-strada-a-reaparut-in-piata-centrala-din-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 mai 2024 13:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.