Copii din sistemul de protecţie socială giurgiuvean merg în tabără la mare

Copii din sistemul de protecţie socială giurgiuvean merg în tabără la mare

Zece copii și tineri cu dizabilități, beneficiari de măsură de protecție specială la casele de tip familial Casa Albastră și Casa Gabriela,  au plecat în data 4 septembrie 2023, în tabără la mare, la Eforie Sud.

Tabăra este organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care asigură cheltuielile de cazare și masă. Transportul copiilor și tinerilor precum și al însoțitorilor acestora este asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

„Participanții la această tabără, copii și tineri aflați în plasament de tip rezidențial, au vârste cuprinse între 10 ani și 21  ani; ei au așteptat cu nerăbdare plecarea în tabără pe litoral, organizată pentru  perioada 4-9 septembrie 2023,  unde vor avea ocazia să se distreze și să socializeze. Mulțumim Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru organizarea acestei tabere pentru persoane cu dizabilități”, a declarat Valentina Loredana Dinu, director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Zece copii și tineri cu dizabilități, beneficiari de măsură de protecție specială la casele de tip familial Casa Albastră și Casa Gabriela,  au plecat în data 4 septembrie 2023, în tabără la mare, la Eforie Sud. Tabăra este organizată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, care asigură cheltuielile de cazare și masă. Transportul […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/copii-din-sistemul-de-protectie-sociala-giurgiuvean-merg-in-tabara-la-mare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 4 septembrie 2023 19:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.