Cristina Elena DINU: „De astăzi, 1 iulie 2024, crește salariul minim în România”

Cristina Elena DINU: „De astăzi, 1 iulie 2024, crește salariul minim în România”

De astăzi, 1 iulie, #salariul minim brut din România este 3.700 de lei, cu 400 de lei mai mult față de finalul anului trecut, astfel că #angajații vor primi în plus 284 de lei, în mână.
#PSD este principalul susţinător al românilor cu venituri mici iar prezența noastră în Guvern constituie o #garanție a protejării puterii de cumpărare a acestei categorii de salariați şi nu numai. De asemenea, prin toate #măsurile social-democrate, am asigurat #creşterea nivelului de trai al tuturor românilor.
În ultimii 10 ani, aproximativ 84% din creșterea salariului minim s-a realizat cu PSD la guvernare. Faptul că PNL s-a #opus inițial acestor măsuri arată că cele mai mari creșteri ale salariului minim din ultimii 3 ani (+1.470 de lei în guvernarea curentă 2022-2024) NU ar fi avut loc dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare!

Articolul Cristina Elena DINU: „De astăzi, 1 iulie 2024, crește salariul minim în România” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

De astăzi, 1 iulie, #salariul minim brut din România este 3.700 de lei, cu 400 de lei mai mult față de finalul anului trecut, astfel că #angajații vor primi în plus 284 de lei, în mână. #PSD este principalul susţinător al românilor cu venituri mici iar prezența noastră în Guvern constituie o #garanție a protejării […]

Articolul Cristina Elena DINU: „De astăzi, 1 iulie 2024, crește salariul minim în România” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cristina-elena-dinu-de-astazi-1-iulie-2024-creste-salariul-minim-in-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 iulie 2024 18:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.