Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Toți copiii din România au dreptul la șanse egale să învețe, dar au nevoie şi de şcoli moderne şi dotate, precum şi de dascăli buni!

Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu: Toți copiii din România au dreptul la șanse egale să învețe, dar au nevoie şi de şcoli moderne şi dotate, precum şi de dascăli buni!

Elena Cristina Dinu

De asemenea, la fel de important este ca, după ce termină şcoala, tinerii noştri să rămână în ţară, să se poată dezvolta, să se poată instrui și să-și poată construi aici un viitor.
Pentru toate acestea este nevoie de investiţii masive în Educaţie.
1 miliard de euro va fi alocat din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă iar cu aceşti bani vor fi dotate peste 5.600 de școli, grădinițe, laboratoare de informatică și de științe, cabinete școlare, ateliere de practică din România.
Vor fi semnate peste 2.500 de contracte pentru proiecte foarte importante, menite să asigure învățământ modern şi accesibil tuturor copiilor și tinerilor din România.
Guvernul condus de președintele PSD Marcel Ciolacu își onorează, astfel, angajamentul de a face din educația tinerelor generații o prioritate de prim-rang.

De asemenea, la fel de important este ca, după ce termină şcoala, tinerii noştri să rămână în ţară, să se poată dezvolta, să se poată instrui și să-și poată construi aici un viitor. Pentru toate acestea este nevoie de investiţii masive în Educaţie. 1 miliard de euro va fi alocat din Planul Naţional de Redresare […]


Autorul articolului Editor
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://giurgiupesurse.ro/cristina-elena-dinu-deputat-psd-de-giurgiu-toti-copiii-din-romania-au-dreptul-la-sanse-egale-sa-invete-dar-au-nevoie-si-de-scoli-moderne-si-dotate-precum-si-de-dascali-buni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiupesurse.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Pe Surse – actualitate giurgiu, administratie giurgiu, stiri politice, social economic, editoriale giurgiu, dezvaluiri, soc, cancan, stiri locale
Data originala articol 26 iulie 2023 21:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.