Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari…

Raed Arafat

Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei. Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie.
Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin!
Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei stiu acest lucru deja!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „13:10 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „09:38 facebook 83% Ești din Târgu MureÈ dacă......... Margareta Niomati 5m 国 Silviu Ghionea 9h PupaÈi-vă idolul în oilor. Arafat la cumpărături fără mască. Îmi place 7 comentarii Comentează Trimite Gyuri Szabo Aicea să nu postați anti Arafat că cei din MureÈ îl apreciază așa că mai bine va mutați pe alt grup”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.