Cu o oră în urmă, o echipă de intervenție ISU, a spart ușa unui apartament din Centrul Municipiului pentru a salva o femeie de 92 de ani!

Cu o oră în urmă, o echipă de intervenție ISU, a spart ușa unui apartament din Centrul Municipiului pentru a salva o femeie de 92 de ani!

Cu o oră în urmă  o echipă de intervenții a ISU Giurgiu a intervenit în Centrul Municipiului pentru salvarea unei persoane, aflată într-un apartament la etajul 1 al blocului de locuințe, ce are la parter sediul băncii ING. Asta  după ce vecinii sau probabil rudele au anunțat la 112 că proprietara nu răspunde la bătăile în ușă.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare. Pentru că ușa era închisă pe dinăuntru, echipajul aflat la fața locului a spart ușa apartamentului și a găsit o femeie în vârstă de 92 de ani, inconștientă, căzută în dormitor, lângă pat.

După intervențiile cadrelor ISU, femeia a fost predată celor de pe o ambulanță care a condus-o pentru primele îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

(Jurnal) 

Cu o oră în urmă  o echipă de intervenții a ISU Giurgiu a intervenit în Centrul Municipiului pentru salvarea unei persoane, aflată într-un apartament la etajul 1 al blocului de locuințe, ce are la parter sediul băncii ING. Asta  după ce vecinii sau probabil rudele au anunțat la 112 că proprietara nu răspunde la bătăile […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cu-o-ora-in-urma-o-echipa-de-interventie-isu-a-spart-usa-unui-apartament-din-centrul-municipiului-pentru-a-salva-o-femeie-de-92-de-ani/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cu-o-ora-in-urma-o-echipa-de-interventie-isu-a-spart-usa-unui-apartament-din-centrul-municipiului-pentru-a-salva-o-femeie-de-92-de-ani
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 17 ianuarie 2023 19:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.