Culmea nesimțirii! Un bucureștean a blocat ieri, accesul unei Ambulanțe, solicitată să intervină la un copil în vârstă de numai 9 ani!

Duminică, 31 octombrie, puțin înainte de orele prânzului, o scenă demnă de „Criminalii parcărilor” s-a derulat pe strada Vaporului, în fața blocului 75 GARS ANCON. Un cititor prezent la fața locului , contrariat de tot ce a văzut, ne-a trimis întreaga scenă a evenimentului. 
Astfel, scria în mesaj cittitorul , un individ cu număr de înmatriculare de București (B 206 MAL)  și-a parcat  autoturismul  Logan alb,  chiar în dreptul aleii de acces în scara blocului, pentru ca niște chiriași ai imobilului  să își care lucrurile în proaspăt închiriata garsonieră din blocul amintit, se pare.
Pe trotuar, în imediata apropiere a Loganului ( transformat, ad-hoc, în mașină de transport marfă), staționa, de ore bune,  un alt autoturism înmatriculat  în Bulgaria, aparținând din declarațiile locatarilor din bloc,  unui alt individ ce locuiește în blocul de pe strada Vaporului.
Dar iată că în timp ce șoferul Loganului păzea portbagajul deschis al mașinii, o Ambulanță, solicitată pentru a interveni la un copil de 9 ani, ce acuza dureri abdominale și stare generală de rău, ce locuia în acel imobil  a tot încercat să găsească o soluție de a parca cât mai aproape de intrarea în imobil , pentru a transporta, dacă era nevoie, de urgență copilul la Spital, după cum ne-a precizat  cititorul nostru.
A fost nevoie de  mai multe manevre  ale șoferului de pe  Ambulanță, pentru a găsi o soluție, încercând totodată să nu obstrucționeze  traficul din zonă . Totul s-a petrecut sub privirea nepăsătoare a bucureșteanului, care nu a catadicsit să își mute mașina câțiva metri mai încolo, punând astfel în pericol sănătatea și chiar viața copilului.
Întrebarea  ce ne-a fost adresată de către  giurgiuveanul ce ne-a relatat toată situația  ( transmițându-ne chiar și o fotografie) este,  cităm:  ”oare acest neam de manivelă, dacă ar fi avut la rândul său nevoie de intervenția rapidă a unei Salvări, pentru fiul său și s-ar fi aflat într-o situație similară cum ar fi reacționat ?”
Sau, poate mitocanul  credea  că numărul mașinii sale, de  Capitală, îi  permite să fie  nesimțit  și să se joace cu sănătatea unui copil!?
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Culmea nesimțirii! Un bucureștean a blocat ieri, accesul unei Ambulanțe, solicitată să intervină la un copil în vârstă de numai 9 ani!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.