Cum arată o cameră de hotel distrusă de clienţi. „Turist în România… S-au întors valorile acasă…” | VIDEO

Un grup de turişti cazaţi zilele trecute la hotelul Dobru din staţiunea Slănic Moldova au lăsat în urmă un dezastru greu de descris în cuvinte. 

După plecarea acestora, camerista care venise să facă curat în cameră a rămas şocată de ce au fost capabili respectivii în cele câteva zile de şedere acolo.

Televizorul led era spart, iar comoda şi covorul erau pline de sticle şi de ambalaje goale, pungi şi coji de seminţe. 

Administratorii hotelului au filmat dezastrul lăsat în urmă de turişti şi au avut câteva vorbe ”de bine” pentru lipsa crasă de educaţie de care au dat dovadă aceştia.

„Turist în România… S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primeşti, te reclamă pentru rasism, dacă-i primeşti, suporţi consecinţele… CATEGORIC nu punem şi nu vom pune NICIODATĂ <<în aceeaşi oală>> compatrioţii noştri care au plecat din ţară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Aşa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viaţă şi şi-a câştigat existenţa prin sacrificii numai de el ştiute!”, spun reprezentanţii hotelului Dobru într-o postare pe Facebook.

Hotelul Dobru din Slănic Moldova este cotat cu trei stele pe site-ul Booking.com, fiind apreciat de clienţii care i-au trecut pragul cu nota 9,1.

Informaţia despre vandalizarea camerei de la pensiunea din Slănic Moldova apare la câteva zile după ce o altă unitate de cazare, din Capitală, a fost complet distrusă de turişti. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere, după ce au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila pe care au distrus-o, graţie unor poze de la Revelion, postate de turişti pe reţele de socializare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Proprietarul vilei devastate de Revelion: „Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Aveau săbii, macete”. Reacţia Poliţiei

Adolescenţi care se distrează distrugând mobilierul urban din Tecuci, prinşi datorită camerelor de supraveghere VIDEO

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.