Cum va fi vremea, la noi, în sud, în luna August. Începe să se răcească, mai ales noaptea…!

Cum va fi vremea, la noi, în sud, în luna August. Începe să se răcească, mai ales noaptea…!

 Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru august, ultima lună de vară. Dispare arșița din timpul zilei…  

Astfel, dacă în sud și în est va fi cald, în nord, centru și vest vor fi perioade cu precipitații și cu temperaturi mai mici decât cele normale în august. Oricum căldura nu va mai fi la fel de sufocantă, cu nopți mai reci și la Giurgiu.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31 iulie – 7 august

Răcirea va fi evidentă, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 7 – 14 august

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14 – 21 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval și la noi în Lunca Dunării. În același timp regimul pluviomertic va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă…

Prognoza meteo pentru săptămâna 21 – 28 august

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai ridicate în cele sudice, inclusiv la Giurgiu.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, au mai precizat meteorologii.

Articolul Cum va fi vremea, la noi, în sud, în luna August. Începe să se răcească, mai ales noaptea…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru august, ultima lună de vară. Dispare arșița din timpul zilei…   Astfel, dacă în sud și în est va fi cald, în nord, centru și vest vor fi perioade cu precipitații și cu temperaturi mai mici decât cele normale în august. Oricum căldura nu va mai fi […]

Articolul Cum va fi vremea, la noi, în sud, în luna August. Începe să se răcească, mai ales noaptea…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cum-va-fi-vremea-la-noi-an-sud-in-luna-august-incepe-sa-se-raceasca-mai-ales-noaptea/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 iulie 2023 14:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.