Cum vor arăta noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini. Forma lor va fi schimbată după cum arată ultimele dezvăluiri. VIDEO

Cu toate că ne despart încă cinci luni de lansarea noilor produse-vedetă ale gigantului Apple, se pare că, anul acesta, secretele companiei au fost dezvăluite. Mai multe imagini s-au „scurs” în mediul online. Cum vor arăta noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini.

Cum vor arăta noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini

Mai avem de așteptat încă cinci luni până la „ceremonia” de lansare a noilor modele de telefoane produse de gigantul tech Apple. Până atunci, se pare că întrebarea de pe buzele tuturor fanilor companiei americane și-a primit răspunsul: Cum vor arăta noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini? Imagini și informații despre noua generație de smartphone-uri au apărut pe mai multe site-uri de specialitate. Cei mai cunoscuți „leakeri” de pe Twitter postează deja imagini cu noul iPhone 13, varianta Product Red.

Dacă vorbim de iPhone 13 Pro, prima diferență pe care o observăm este faimosul „breton” din partea superioară, care este mai puțin lat decât în cazul celorlalte variante. Ca referință, aceata a rămas neschimbat de la iPhone 10 până la iPhone 12. Întoarcem mobilul și descoperim alte noutăți aduse de iPhone 13 Pro și iPhone 13 mini. Potrivit informațiilor publicate de EverythingApplePro și Max Winebach, zona un pic mai groasă pe care sunt montate camerele principale nu va mai fi la fel de proeminentă. Camerele vor ieși, în continuare, din carcasă, dar nu la fel de mult ca în cazul iPhone 12. Aparatul foto al telefonului va fi și mai performant, stabilizatorul de imagine primind un upgrade important – folosind un sistem de inteligență artificială, camera va putea să mențină în permanență subiectul în centrul cadrului.

Clasicul finisaj Space Grey este pe cale să fie reinventat, fiind mult mai închis și mat, în cazul Iphone 13 Pro și iPhone 13 mini. Potrivit unor surse, s-ar face teste și pentru o variantă portocalie, dar nu se știe, încă, dacă va intra în gama finală de culori.

Cum vor arăta noile Iphone 13 Pro și Iphone 13 mini
Cum ar putea arăta noile Iphone 13 Pro și Iphone 13 mini

Iphone scapă de „breton”

Experții spun că anul 2023 va fi cel în care iPhone-urile vor scăpa de „breton”. Analistul Ming-Chi Kuo este convins că în următorii doi ani, Apple va reuși să finalizeze un nou sistem Face ID plasat imediat sub ecran. Astfel, „bretonul” își va pierde utilitatea, făcând loc unui ecran ce acoperă un procent mai mare din telefon. În 2022, compania americană va lansa patru modele noi – două cu ecran de 6,1 inch şi două cu ecran de 6,7 inch. Dintre acestea, două vor fi high end, iar celelalt vor fi avea un preț mai mic, dar și dotări mai puțin performante. Modelele de top vor avea o cameră de 48MP, care va filma la rezoluţie 8K.

Potrivit specialiștilor, din portofoliul Apple ar urma să dispară veariantele mini, de 5,4 inch. Decizia ar fi fost luată ca o consecință a vânzărilor slabe ale modelului lansat în toamna anului trecut, Apple ar fi decis deja să renunţe la iPhone mini. O altă temă care va fi interesant de urmărit, este cea a crizei de cipuri. Cu toate stocurile făcute deja, este posibil ca Apple să simtă această criză spre finalul anului, iar disponibilitatea smartphone-urilor sale să fie afectată.

[embedded content]

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.