Cutremur în România, vineri, seară…! Nu s-au produs pagube.

Cutremur în România, vineri, seară…! Nu s-au produs pagube.

Un seism cu magnitudine 4,2 a fost înregistrat în județul Gorj, vineri seară ,  produs la ora 19:48:21, după cum arată înregistrările Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare și pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la o adâncime de 13,9 km.

Intensitatea mișcării telurice a fost IV. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au informat că după seism nu a fost primit niciun apel privind vreo situație de urgență.

Cutremurul s-a produs la 17 kilometri NV de Târgu Jiu, 67 de kilometri S de Hunedoara, 68 de kilometri NE de Drobeta-Turnu Severin, 82 de kilometri S de Deva, 97 de kilometri E de Reşiţa, 98 de kilometri V de Râmnicu Vâlcea.

(Jurnal)

Articolul Cutremur în România, vineri, seară…! Nu s-au produs pagube. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Un seism cu magnitudine 4,2 a fost înregistrat în județul Gorj, vineri seară ,  produs la ora 19:48:21, după cum arată înregistrările Institutului Național pentru Fizica Pământului. Potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare și pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la o adâncime de 13,9 km. Intensitatea mișcării telurice a fost IV. Reprezentanții […]

Articolul Cutremur în România, vineri, seară…! Nu s-au produs pagube. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cutremur-in-romania-vineri-seara-nu-s-au-produs-pagube/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 noiembrie 2023 13:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.