Cutremurul din Turcia a fost prezis cu 3 zile înainte de un savant olandez! Ce a pățit el după cutremur…Oficialitățile turce se așteptau la un seism în acea zonă!

Cutremurul din Turcia a fost prezis cu 3 zile înainte de un savant olandez! Ce a pățit el după cutremur…Oficialitățile turce se așteptau la un seism în acea zonă!

Se pare că autoritățile turce se așteptau la un seism în acea zonă însă nimeni nu se aștepta la această magnitudine și nici că vor fi două la un interval atât de scurt.  Mai mult de atât, un cercetător olandez   a prezis cutremurul cu 3 zile ca el să se producă. Frank Hoogerbeets, este numele său. 

Cercetătorul olandez a prezis cu exactitate zona exactă și aproape magnitudinea exactă a cutremurului din Turcia,  printr-o postare publicată pe Twitter ( în data de 3 februarie).

Postarea cercetătorului olandez a devenit virală, strângând peste 23 de milioane de vizualizări și 25.000 de distribuiri!

Din păcate popularitatea  expertului olandez a atras  și o sumedenie de speculanți care încearcă să-i fure identitatea și să promoveze informații false, anunțând  noi cutremure devastatoare în Turcia , lucru care l-a făcut pe Hoogerbeets să distribuie pe Twitter tentativa de fraudă, avertizând că nu trebuie luată în considerare!

Revenind la cutremurele din Turcia  este de precizat că țările vecine Turciei au fost, la rândul lor, afectate de zecile de replici ce au urmat în urma cutremurului.

Bilanțul victimelor în Turcia este de peste 3.400 de morți și 20.000 de răniți în timp ce în Siria numărul morților până acum este de peste 1500…

Printre orașele turcești cele mai afectate se numără Osmaniye, Hatay și Adiyaman.

Adelheid Marschang, ofițer superior pentru situații de urgență al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), a declarat că aproximativ 23 de milioane de oameni, inclusiv 1,4 milioane de copii, ar putea fi afectați în ambele țări în urma cutremurului.

Pe lângă cele două cutremure care au devastat grv câteva orașe, turcii se confruntă în această perioadă și cu un ger năprasnic și vreme rea…

(Jurnal)

Foto : Profimedia

Se pare că autoritățile turce se așteptau la un seism în acea zonă însă nimeni nu se aștepta la această magnitudine și nici că vor fi două la un interval atât de scurt.  Mai mult de atât, un cercetător olandez   a prezis cutremurul cu 3 zile ca el să se producă. Frank Hoogerbeets, este numele […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cutremurul-din-turcia-a-fost-prezis-cu-3-zile-inainte-de-un-savant-olandez-ce-a-patit-el-dupa-cutremur-oficialitatile-turce-se-asteptau-la-un-seism-in-acea-zona/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cutremurul-din-turcia-a-fost-prezis-cu-3-zile-inainte-de-un-savant-olandez-ce-a-patit-el-dupa-cutremur-oficialitatile-turce-se-asteptau-la-un-seism-in-acea-zona
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 7 februarie 2023 16:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.