DAN MOTREANU: Alte cinci școli din județ au fost incluse în programul ”Masă sănătoasă”; în total, de acest program beneficiază elevi din 30 de școli ale județului

Peste 1.400 de școli sunt incluse în Programul Național „Masă Sănătoasă”, desfășurat de Ministerul Educației, după ce lista a fost suplimentată cu 242 de școli. Copiii din alte 600 de școli beneficiază de o masă caldă prin Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar. 620.000 de copii din întreaga țară beneficiază de o masă caldă.

Cinci școli din județul Giurgiu au fost incluse suplimentar în Programul Național „Masă Sănătoasă”. În total, 30 de unități de învățământ din județul Giurgiu sunt incluse în acest program. 11.167 de elevi și preșcolari din județul Giurgiu vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar prin acest program.

Prin cea mai recentă decizie, vor beneficia de acest program și Școala Gimnazială „Aurel Solacolu” din Ogrezeni, Școala Gimnazială „Marin Gh. Popescu” din Gogoșari, Școala Gimnazială „Nichifor Crainic” din Bulbucata, Școala Gimnazială „Nicolae Crevedia” din Crevedia Mare și Școala Gimnazială nr. 1 din Oinacu.

În momentul în care PNL Giurgiu a preluat administrația județului, nicio școală din județ nu era inclusă în programul ”Masă Caldă”.

Pe de altă parte, 53 de unități de învățământ din județul Giurgiu sunt incluse în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), finanțat din fonduri UE. Majoritatea unităților școlare cuprinse în PNRAS au optat și pentru componenta referitoare la acordarea de masă caldă pentru elevi – anunță, într-o postare pe pagina sa oficială, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.