Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și europarlamentar: ,,…

PNL Giurgiu

Dan Motreanu, președinte PNL Giurgiu și europarlamentar:

,, Alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și senatorul Toma Petcu, am avut o întâlnire cu directorul general Transgaz, Sterian Ioan și cei din conducerea tehnică a instituției pentru concretizarea racordării localităților din județ la rețelele naționale de transport a gazului metan.

↗️ Județul Giurgiu a primit o veste bună întrucât în această perioadă a fost semnat contractul de lucrări pe…ntru gazoductul Podișor- Tuzla, gazoduct care va tranzita aproximativ 100 de kilometri prin județul nostru și va putea să asigure cantitățile necesare și în partea de sud- est a județului, iar această lucrare va fi gata în aproximativ doi ani de zile.

↗️ În privința celorlalte comune, încă neracordate la rețeaua de gaze, s-au identificat soluții punctuale de branșare în rețelele existente și, acolo unde este cazul, o extindere a rețelelor noi pe lungimi mici și medii.

↗️ De asemenea, am fost asigurați că Transgaz va instala în toate punctele de consum stații de reducere și măsurare (SRM) pentru a asigura livrarea gazului metan la parametrii tehnici și în cantitățile necesare pentru fiecare localitate.

↗️ Apreciem și suntem onorați de profesionalismul conducerii Transgaz și deschiderea arătată în problema stringentă a alimentării cu gaze a județului Giurgiu.”

#DezvoltămRomânia
#DezvoltămGiurgiu
#NeȚinemPromisiunile

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, masă şi interiorEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameniEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, masă şi interior

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.