DAS Giurgiu: În atenția persoanelor cu handicap grav și asistenților personali ai acestora…!

DAS Giurgiu: În atenția persoanelor cu handicap grav și asistenților personali ai acestora…!

 Direcția de Asistență Socială a Municipiului Giurgiu aduce la cunoștință asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav cât și beneficiarilor de indemnizație pentru persoanele cu handicap grav, acordată conform Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, că se pot prezenta la casieria Direcției de Asistență Socială a Municipiului Giurgiu, situată în Giurgiu, str. Gloriei, nr.21, pentru ridicarea drepturilor bănești, începând cu data de 15 ianuarie 2024.

Plățile în numerar se vor efectua conform următorului program:

Luni , 15ianuarie 2024: 10:00-16:30

Marți, 16 ianuarie 2024-  08:00-16:30

Miercuri, 17ianuarie 2024 –  08:00-16:30

Pentru asistenți personali cât și pentru persoanele beneficiare de indemnizație de handicap, acordată conform Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, care au optat pentru plata acesteia într-un cont bancar, pot ridica drepturile bănești începând cu data de 15 ianuarie, 2024.

De asemenea, începând cu data de 15 ianuarie 2024, pot fi ridicate de la casieria Direcției de Asistență Socială a Municipiului Giurgiu și indemnizațiile acordate persoanelor cu handicap grav, pe perioada concediului de odihnă al asistentului personal.

Sursa: DAS Giurgiu

Articolul DAS Giurgiu: În atenția persoanelor cu handicap grav și asistenților personali ai acestora…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

 Direcția de Asistență Socială a Municipiului Giurgiu aduce la cunoștință asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav cât și beneficiarilor de indemnizație pentru persoanele cu handicap grav, acordată conform Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, că se pot prezenta la casieria Direcției de Asistență Socială a Municipiului Giurgiu, situată în Giurgiu, […]

Articolul DAS Giurgiu: În atenția persoanelor cu handicap grav și asistenților personali ai acestora…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/das-giurgiu-in-atentia-persoanelor-cu-handicap-grav-si-asistentilor-personali-ai-acestora/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 ianuarie 2024 13:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.