De 1 Mai, la prânz,  giurgiuvenii s-au „mutat” la supermarketurile din Municipiu!

De 1 Mai, la prânz,  giurgiuvenii s-au „mutat” la supermarketurile din Municipiu!

Miercuri, 1 Mai, la prânz, supermarketurile din Municipiu au fost luate cu asalt, parcările acestora devenind neîncăpătoare.

Cauza aglomerației excesive a fost dorința giurgiuvenilor de a sărbători, tradițional, prima zi liberă ( ne referim evident la bugetari), din minivacanța de 5 zile pe care o au la dispoziție, perioadă creată prin puntea făcută între ziua de 1 mai cu z Paștele ortodox, de duminică 5 mai.

Imaginile alăturate credem că sunt elocvente privind pofta pantagruelică a giurgiuveanului  de a cumpăra produsele din carne ce  după câteva ore au fumegat pe grătarele aprinse prin tot orașul…

Concluzia a venit din gura unei bătrâne de peste 80 de ani ce tocmai ieșise de la o coadă uriașă cu o pâine în mână: „Și zice lumea că n-are bani, maică!”

 

 

Articolul De 1 Mai, la prânz,  giurgiuvenii s-au „mutat” la supermarketurile din Municipiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Miercuri, 1 Mai, la prânz, supermarketurile din Municipiu au fost luate cu asalt, parcările acestora devenind neîncăpătoare. Cauza aglomerației excesive a fost dorința giurgiuvenilor de a sărbători, tradițional, prima zi liberă ( ne referim evident la bugetari), din minivacanța de 5 zile pe care o au la dispoziție, perioadă creată prin puntea făcută între ziua […]

Articolul De 1 Mai, la prânz,  giurgiuvenii s-au „mutat” la supermarketurile din Municipiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/de-1-mai-la-pranz-giurgiuvenii-s-au-mutat-la-supermarketurile-din-municipiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 mai 2024 20:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.