De ce se montează semafoarele invers în Giurgiu?

De ce se montează semafoarele invers în Giurgiu?

În anumite locații din Giurgiu a început montarea de semafoare noi. Mai exact, acolo unde s-a încheiat reabilitarea străzilor din cadrul proiectelor de mobilitate urbană.

Pentru că, deocamdată, sunt montate invers, sunt giurgiuveni care s-au apucat de glume, în  care se dă vina pe ”Dorel constructorul”.

Ei bine, nu a greșit nimeni montajul. Cică face parte din procedură, pentru că noile semafoare vor fi puse în funcțiune în sistem integrat și pentru ca participanții la trafic să nu fie debusolați de existența a doua semafoare, s-au montat invers.

De altfel, în această perioadă, în oraș, se montează și stații noi de autobuz care vor deveni funcționale după finalizarea proiectelor de mobilitate urbană, atunci când vor fi reconfigurate și traseele.

În anumite locații din Giurgiu a început montarea de semafoare noi. Mai exact, acolo unde s-a încheiat reabilitarea străzilor din cadrul proiectelor de mobilitate urbană. Pentru că, deocamdată, sunt montate…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/de-ce-se-monteaza-semafoarele-invers-in-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 ianuarie 2024 14:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.