De săptămâna viitoare, bulgarii încep reparații la Podul Prieteniei. Lucrările vor dura doi ani

De săptămâna viitoare, bulgarii încep reparații la Podul Prieteniei. Lucrările vor dura doi ani

Centrul comun de Contact Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a informat, vineri, ITPF Giurgiu că din data de 10 iulie vor începe lucrările de reparaţii pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile, iar în perioada reparaţiilor, pe pod se va circula pe o singură bandă, în sistem semaforizat.

„În cursul acestei dimineţi, Centrul Comun de Contact Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a informat ITPF Giurgiu despre faptul că în data de 10 iulie 2024 vor fi demarate lucrările de reparaţii pe partea bulgară la Podul Prieteniei dintre Ruse şi Giurgiu, lucrări ce vor dura aproximativ 730 de zile. Acestea se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, în timpul zilei, nefiind introdusă oprirea totală a traficului, procesul de lucru urmând să fie organizat şi desfăşurat astfel încât autovehiculele să circule treptat pe ambele sensuri. Pe perioada reparaţiilor, circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă, în sistem semaforizat’, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de ITPF Giurgiu.

Având în vedere că traficul se va desfăşura cu dificultate, ITPF Giurgiu va lua toate măsurile astfel încât să fie asigurată o circulaţie fluentă prin punctul de trecere.

În acest context, ITPF Giurgiu recomandă participanţilor la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de trecere deschise în regim internaţional de la graniţa cu Republica Bulgaria, respectiv PTF Calafat şi PTF Bechet, trecere cu bacul, pe raza judeţului Dolj; PTF Zimnicea şi PTF Turnu Măgurele, treceri cu bacul, în judeţul Teleorman; trecerea cu bacul de la PTF Călăraşi; şi PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa şi PTF Dobromir, toate din judeţul Constanţa. (www.agerpres.ro)

Centrul comun de Contact Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a informat, vineri, ITPF Giurgiu că din data de 10 iulie vor începe lucrările


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/de-saptamana-viitoare-bulgarii-incep-reparatii-la-podul-prieteniei-lucrarile-vor-dura-doi-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 5 iulie 2024 15:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.