Deputații USR PLUS au votat, astăzi, pentru respingerea altor…

PLUS Giurgiu

Deputații USR PLUS au votat, astăzi, pentru respingerea altor două proiecte nocive marca PSD, a căror adoptare a fost forțată de social-democrați în legislatura trecută, indiferent de argumentele noastre și de cele ale Curții Constituționale.

Primul proiect (https://bit.ly/3e4GqjK), din 2018, este cel prin care Liviu Dragnea, pe când se afla la șefia Camerei Deputaților, visa să stabilească strategia pe care să fie obligate să o respecte guvernele de până în 2040. Evident, er…a vorba doar de o tribună de propagandă pe care „tătucul” PSD voia să și-o creeze în perspectiva alegerilor prezidențiale. Deputații USR din legislatura trecută au atacat proiectul la Curtea Constituțională, alături de alți parlamentari ai Opoziției de atunci, iar judecătorii CCR ne-au dat dreptate în iulie 2019.

Al doilea proiect (https://bit.ly/3qbTtT0), din 2017, este prima încercare a fostului senator PSD Șerban Nicolae de a crea paradisuri fiscale pe insule și grinduri, evident cu sfidarea contribuabililor onești și în beneficiul liderilor PSD și al clientelei de partid. Am atacat și acest proiect la CCR și, încă o dată, ni s-a dat dreptate.

Prin votul de astăzi, cele două proiecte rămășițe ale majorității parlamentare de tristă amintire au fost definitiv scoase din circuitul legislativ.

Este vremea ca Parlamentul să nu mai adopte legi cu dedicație, pentru „băieții deștepți” cu pârghii politice, ci să adopte legi în beneficiul tuturor românilor. Asta înseamnă o Românie fără hoție și Revoluția bunei guvernări!

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Am respins, „strategia naÈ›ională

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.