Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Giurgiuvenii încadrați în categoriile vulnerabile vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie…!”

Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Giurgiuvenii încadrați în categoriile vulnerabile vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie…!”

Giurgiu se numără printre cele 12 județe în care a început distribuirea cardurilor de energie, iar în această lună, cardurile vor ajunge la 21.000 de beneficiari din județ. Plățile  au început  să fie făcute de la data de 20 februarie – scria recent Deputtul Alexandru Andrei pe pagina sa e facebook.

Giurgiuvenii încadrați în categoriile vulnerabile vor primi, anul acesta, 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie, în două tranșe a câte 700 de lei, ajutorul fiind acordat pentru compensarea prețului la energie, indiferent de natura acesteia (energie electrică, termică centralizată, gaze, butelie, lemne pentru foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire) – mai preciza liberalul giurgiuvean,

Ajutoarele pentru energie, în valoare totală de 4 miliarde lei, sunt finanțate din Programul Operațional Capital Uman și Programul Operațional Regional.

Cardurile sunt distribuie de către Poșta Română, instituție ce se ocupă și de efectuarea plăților prin serviciul de mandat poștal.

Deputatul făcea totodată precizări și în privința celor ce vor  beneficia de acest ajutor. Ei sunt:

« pensionarii cu vârsta peste 60 ani și venituri sub 2.000 lei/lună;

« persoanele care încasează pensie de invaliditate cu venituri sub 2.000 lei/lună;

« persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri sub 2.000 de lei/lună;

« familiile care primesc alocație de susținere;

« persoanele care primesc ajutor social.

(Jurnal)

Giurgiu se numără printre cele 12 județe în care a început distribuirea cardurilor de energie, iar în această lună, cardurile vor ajunge la 21.000 de beneficiari din județ. Plățile  au început  să fie făcute de la data de 20 februarie – scria recent Deputtul Alexandru Andrei pe pagina sa e facebook. Giurgiuvenii încadrați în categoriile […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/deputatul-pnl-alexandru-andrei-giurgiuvenii-incadrati-in-categoriile-vulnerabile-vor-primi-1-400-de-lei-pentru-plata-facturilor-la-energie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=deputatul-pnl-alexandru-andrei-giurgiuvenii-incadrati-in-categoriile-vulnerabile-vor-primi-1-400-de-lei-pentru-plata-facturilor-la-energie
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 februarie 2023 11:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.