Deputatul PSD Marian Mina: „Beianu spune că nu sunt bani…

PSD Giurgiu

Deputatul PSD Marian Mina: „Beianu spune că nu sunt bani pentru salarii, se pregătesc concedieri, dar vrea să înfiinţeze o nouă societate, la CJ Giurgiu!”

Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a afirmat, într-o recentă conferinţă de presă, că la Consiliul Judeţean Giurgiu, deşi conducerea se plânge că nu sunt bani pentru mai nimic, va fi înfiinţată o nouă societate.
„Domnul Beianu spune că nu sunt bani de salarii, se pregătesc concedieri masive(doar pe criterii poli…tice, să fie clar!), dar s-a găsit soluţia pentru înfiinţarea unei noi societăţi(în subordinea CJ, n.r.). În plus, am înţeles că cei din conducerea acestei societăţi vor avea undeva la 200 de milioane salariu. N-am văzut niciun plan al societăţii, nimic, ba înţeleg că nu se respectă nimic din codul administrativ în această speţă. Vom ataca, prin consilierii judeţeni ai PSD, în contencios administrativ hotărârea privind înfiinţarea acestei societăţi. De asemenea, ne vom adresa Instanţei şi în ceea ce priveşte concedierile din Consiliul Judeţean. Nu vom tolera niciun abuz!”, a declarat Marian Mina.

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „viziune eficiență GIURGIU eficiență demnitate dezvoltare respect tradiÈ›ie solidaritate echitate echipă PSD GIURGIU echitate unitate stabilitate”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.