Descoperire ciudată în Vama Giurgiu: un copil de doi ani – ascuns în portbagaj

Descoperire ciudată în Vama Giurgiu: un copil de doi ani – ascuns în portbagaj

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un minor, cetăţean turc, în vârstă de aproximativ 2 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism. Autovehiculul era condus de un cetăţean german de origine turcă, care a declarat că este unchiul copilului.

În data de 30.08.2023, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean german de origine turcă, în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Zafira, înmatriculat în Germania. Împreună cu șoferul mai călătoreau, ca pasageri, un alt adult, cetățean turc și doi minori, cetățeni germani.

Cu ocazia controlului de frontieră, în portbagajul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns sub bagaje, un copil în vârstă de 2 ani. Cu privire la cele constatate, conducătorul autoturismului a prezentat paşaportul minorului, a declarat că acesta este nepotul său și intenționa să se deplaseze cu el în Germania. Întrucât minorul nu deținea viză de intrare pe teritoriul Uniunii Europene, bărbatul l-a ascuns în portbagaj.

Având în vedere aspectele constatate, în baza Protocolului româno-bulgar, cei în cauză au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Purtător de Cuvânt

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un minor, cetăţean turc, în vârstă de


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/descoperire-ciudata-in-vama-giurgiu-un-copil-de-doi-ani-ascuns-in-portbagaj/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 30 august 2023 14:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.