Dezinteres și nepăsare a unor giurgiuveni față de sistemul de canalizare. „Alo, Apa Service? S-a înfundat canalizarea!!!!”

Dezinteres și nepăsare a unor giurgiuveni față de sistemul de canalizare. „Alo, Apa Service? S-a înfundat canalizarea!!!!”

Sunt numeroase astfel de apeluri la Dispeceratul Apa Service Giurgiu din partea unor locatari care sesizează înfundarea căminelor din sistemul de canalizare.

Deși se intervine prompt pentru soluționare, ceea ce găsesc lucrătorii noștri la fața locului continuă să ne susprindă.

Un exemplu elocvent vine din cartierul Policlinică, unde echipele noastre, timp de mai bine de trei ore, au extras cantități uriașe de deșeuri din canalizare.

Servețelele umede, materialele textile, deșeurile plastice, pungile și alte materiale solide arată, în continuare, că sistemul de canalizare este confundat cu tomberonul.

Continuăm să atragem atenția asupra faptului că funcționarea corectă a sistemului de canalizare depinde, în mare măsură, de noi, cetățenii, iar cei care s-au obișnuit să aibă comportamente dăunătoare trebuie să încerce să renunțe la acestea.

Canlizarea NU este tomberon!!!

Apa Service SA Giurgiu

 

 

Sunt numeroase astfel de apeluri la Dispeceratul Apa Service Giurgiu din partea unor locatari care sesizează înfundarea căminelor din sistemul de canalizare. Deși se intervine prompt pentru soluționare, ceea ce găsesc lucrătorii noștri la fața locului continuă să ne susprindă. Un exemplu elocvent vine din cartierul Policlinică, unde echipele noastre, timp de mai bine de […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/dezinteres-si-nepasare-a-unor-giurgiuveni-fata-de-sistemul-de-canalizare-alo-apa-service-s-a-infundat-canalizarea/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 5 septembrie 2023 19:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.