Distracție, aventură și adrenalină în noul proiect ”Escape Room” al Teatrului „Tudor Vianu”

Distracție, aventură și adrenalină în noul proiect ”Escape Room” al Teatrului „Tudor Vianu”

Teatrul ”Tudor Vianu” aduce un concept relativ nou în Giurgiu, pliat pe dorințele copiilor, un proiect care promite să ofere distracție, aventură și adrenalină.

”ESCAPE ROOM” – pentru cine nu știe, o cameră cu o anume tematică, din care, pentru a evada, ai nevoie de gândire rapidă, imaginație, intuiție… Practic fiecare copil care vrea să deslușească misterul unei astfel de camere, trebuie să-și pună mintea la contribuție.

DE UNDE A VENIT IDEEA?

La Giurgiu, un singur loc de joacă, privat, are Escape Room, însă sunt vizați copiii mai mici, de aici și gradul de dificultate redus.

În cazul Teatrului ”Tudor Vianu” ideea și conceptul aparțin Anei Udeanu, scenarista teatrului care, cu sprijinul conducerii a reusit, ca dintr-o cameră folosită pe post de depozit să iasă ceva ce va uimi orice copil care îi va păși pragul.

AM INTRAT, AM VĂZUT, NE-A PLĂCUT

Odată ce intri în ESCAPE ROOM, pătrunzi în lumea piraților, într-o bătălie pe teritoriu, miza cea mare fiind comoara din adâncuri. Pentru a câștiga lupta și pentru a nu ajunge mâncarea rechinilor, copii au de dezlegat mistere, de găsit indicii, de deslușit puzzle-uri și de descifrat coduri secrete.

Proiectul ESCAPE ROOM al Teatrului ”Tudor Vianu” se adresează atât copiilor de peste 7 ani, cât și adolescenților.

DESCHIDERE: Luni, 19 februarie 2024

Pentru 50 de lei biletul, timpul deslușirii misterelor și evadării este de 1 oră, fiind nevoie de echipe formate din 2-4 copii.

DETALII și REZERVĂRI: Comoara din adancurile Oceanului | Teatrul Tudor Vianu

Așadar, evadează la distracție și intră în aventură cu prietenii sau colegii tăi!

Teatrul ”Tudor Vianu” aduce un concept relativ nou în Giurgiu, pliat pe dorințele copiilor, un proiect care promite să ofere distracție, aventură și adrenalină. ”ESCAPE ROOM” – pentru cine nu…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/distractie-aventura-si-adrenalina-in-noul-proiect-escape-room-al-teatrului-tudor-vianu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 12 februarie 2024 13:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.