Doar impreuna invingem pandemia!

Raed Arafat

Doar impreuna invingem pandemia!

Ar putea fi o imagine cu interiorAr putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interiorAr putea fi o imagine cu interiorAr putea fi o imagine cu interior+5Fundatia pentru S.M.U.R.D. este la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. · Ploiești, Prahova

❤Fundația pentru SMURD, cu ajutorul sprijinului oferit de Rompetrol – KMG International, a achiziționat 2 paturi de terapie intensivă, echipate individual cu ve…ntilatoare, monitoare funcții vitale, console cu injectomate și infuzomate și le-a oferit sub formă de sponsorizare către secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Ploiești, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 75,000 USD.

“Situația pandemică cu care ne-am confruntat în ultimul an a scos la iveală atât necesitățile de dotare cu sisteme performante în număr adecvat a unităților sanitare aflate în linia întâi, dar și implicarea și responsabilitatea socială a companiilor care activează în țara noastră. Un astfel de exemplu este demersul de față prin care Rompetrol dotează secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, crescând astfel capacitatea tehnică și calitatea îngrijirilor medicale acordate în acest spital”.

dr. Raed Arafat

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.