Doi bărbați din comuna Roata de Jos, cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice!

Doi bărbați din comuna Roata de Jos, cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice!

La data de 22 iunie, ora 21.05, polițiștii Secției nr.8,  Poliția Rurală Roata de Jos, au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Roata de Jos, cu privire la faptul că pe strada Republicii are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că doi bărbați, de 43, respectiv 44 de ani, din comuna Roata de Jos, în urma unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în acest context fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, acesta refuzând însă transportarea la spital. Polițiștii au întocmit celor doi agresori un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 27 iunie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Vineri, 28 iunie,  cei doi sunt prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Sursa: IPJ Giurgiu

Articolul Doi bărbați din comuna Roata de Jos, cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 22 iunie, ora 21.05, polițiștii Secției nr.8,  Poliția Rurală Roata de Jos, au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Roata de Jos, cu privire la faptul că pe strada Republicii are loc un conflict între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele […]

Articolul Doi bărbați din comuna Roata de Jos, cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jipa Carmen
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/doi-barbati-din-comuna-roata-de-jos-cercetati-pentru-lovire-si-tulburarea-ordinii-publice/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 iunie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.