DOI MIGRANȚI SIRIENI, DAR ȘI ȘOFERUL CARE ÎI TRANSPORTA, ÎNTORȘI DIN DRUM LA VAMA GIURGIU

DOI MIGRANȚI SIRIENI, DAR ȘI ȘOFERUL CARE ÎI TRANSPORTA, ÎNTORȘI DIN DRUM LA VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion condus de un cetățean moldovean, două persoane de sex masculin ascunse în interiorul semiremorcii ansamblului rutier.

La data de 29.09.2023, în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un autocamion condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 34 ani, care transporta mărfuri, din Turcia pentru România.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că sigiliul vamal este rupt și lipit, ocazie cu care au depistat două persoane de sex masculin, în vârstă de  14 respectiv 40 de ani, ascunse în interiorul semiremorcii.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor și al bagajelor nu au fost descoperite documente care să le ateste identitatea, aceștia declarând că sunt cetățeni sirieni și s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei fără ca șoferul să cunoască acest lucru.

Atât persoanele în cauză, cât și șoferul și ansamblul rutier au fost preluate de către  Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

 

Purtător de Cuvânt

Inspector de poliție

 Raluca-Petronela Stan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion condus de un cetățean moldovean, două persoane de sex masculin ascunse în interiorul semiremorcii ansamblului rutier. La data de 29.09.2023, în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/09/29/doi-migranti-sirieni-dar-si-soferul-care-ii-transporta-intorsi-din-drum-la-vama-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 29 septembrie 2023 18:03

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.