Doliu în familia primarului Adrian Anghelescu: mama acestuia s-a stins din viață

Doliu în familia primarului Adrian Anghelescu: mama acestuia s-a stins din viață

Primarul Adrian Anghelescu și familia acestuia trec prin momente grele în urma decesului mamei acestuia, după o lungă suferință.

Colegii din Organizația PNL Giurgiu i-au transmis acestuia condoleanțe și că sunt alături de el în această grea pierdere.

”Organizația Partidului Național Liberal – Giurgiu este alături de colegul nostru, primarul municipiului Giurgiu – Adrian Anghelescu, în greaua încercare prin care trece, odată cu pierderea mamei sale, după o lungă și grea suferință.

Prin plecarea sa, aceasta a lăsat în urmă o mare de lacrimi, și un imens gol în familie, iar într-un astfel de moment, cuvintele sunt extrem de puține, doar rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celei care a plecat dintre noi.
Pierderea este una imensă, pentru toți cei care au cunoscut-o, și ne dorim ca Dumnezeu să aline durerea familiei și să ofere sufletului celei care a plecat dintre noi, odihnă veșnică.
Dumnezeu să o ierte!
Președinte,
Dan Ștefan MOTREANU
Primarul Adrian Anghelescu și familia acestuia trec prin momente grele în urma decesului mamei acestuia, după o lungă suferință. Colegii din Organizația PNL Giurgiu i-au transmis acestuia condoleanțe și că sunt alături de el în această grea pierdere. ”Organizația Partidului Național Liberal – Giurgiu este alături de colegul nostru, primarul municipiului Giurgiu – Adrian Anghelescu, în greaua încercare prin care trece, odată cu pierderea mamei sale, după o lungă și grea suferință. Prin plecarea sa, aceasta a lăsat în urmă o mare de lacrimi, și un imens gol în familie, iar într-un astfel de moment, cuvintele sunt extrem de puține, […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/doliu-in-familia-primarului-adrian-anghelescu-mama-acestuia-s-a-stins-din-viata/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 9 iulie 2024 09:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.