Domnule Ciolacu, când mințiți?

Domnule Ciolacu, când mințiți?

Domnule Ciolacu, când mințiți? Când spuneți că vreți să salvați o țară de teroarea păcănelelor sau când spuneți că ați fost șantajat? Dacă nu sunteți mincinos, sunteți fricos și laș, tipic partidului dv. unde domnesc de o viață alde Buzatu & Arsene, Cuc și alți nemernici fără Dumnezeu.

Adevărul este de fapt altul: vă este teamă că vă pierdeți scaunul. Unde este plângerea depusă pentru că un premier al unei țări este șantajat?!Ne jigniți inteligența, ne credeți tâmpiți.

Sorin Constantinescu și Odette Nestor v-au șantajat? Cu ce? Cu o campanie de denigrare despre viața dv personală… Nu spuneți nimic despre Sorin Grindeanu, care știe foarte bine cum stă de fapt treaba cu jocurile de noroc.

Făceați pe zmeul la Timișoara și acum ați lăsat-o „moale”, distrugem o țară pentru că niște nemernici au primit funcții înalte tocmai pentru banii din afacerile cu păcănele, pentru că fratele Ursulei este mare șef peste oficiul jocurilor de noroc …

Ce fel de premier sunteți, domnule Ciolacu, când sunt distruse mii de familii din România, când s-au omorât tineri disperați?…

Cine sunt proprietarii celor mai mari case de păcanele din România, domnule? Să știm și noi de cine vă temeți cel mai tare și de ce nu ați depus o plângere pentru șantaj?!

 

Domnule Ciolacu, când mințiți? Când spuneți că vreți să salvați o țară de teroarea păcănelelor sau când spuneți că ați


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/domnule-ciolacu-cand-mintiti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 3 octombrie 2023 20:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.