Două centre de examen pentru sesiunea din august a examenului de Bacalaureat, în Giurgiu

Două centre de examen pentru sesiunea din august a examenului de Bacalaureat, în Giurgiu

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat debutează luni, 7 august și se derulează până pe 21 august, rezultatele finale urmând a fi făcute publice pe 29 august.

Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu anunță că examenul de Bacalaureat – sesiunea august 2023 – va fi organizat în două centre de examen: unul la Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu”, din municipiu și cel de-al doilea, la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Bolintineanu”, din Bolintin Vale.

La centrul din Giurgiu sunt arondați elevi de la toate liceele din municipiu, plus cei de la liceele din Hotarele, Prundu, Comana și Călugăreni, în timp ce la centrul de la Bolintin Vale vor susține examenul elevii de la liceul ”Dimitrie Bolintineanu” și cei de la liceul din Mihăilești.

Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat debutează luni, 7 august și se


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/doua-centre-de-examen-pentru-sesiunea-din-august-a-examenului-de-bacalaureat-in-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 1 august 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.