Două licee din Giurgiu vor avea automat de produse alimentare și nealimentare

Două licee din Giurgiu vor avea automat de produse alimentare și nealimentare

Odată cu începerea noului an școlar, școlile și liceele din Giurgiu nu le mai permit elevilor să părăsească școala în timpul pauzelor pentru a merge la magazinele din zonă.

Elevii trebuie să vină cu pachet de acasă sau să își cumpere gustări înainte de începerea orelor, evitându-se în acest fel întârzierile la cursuri și chiar chiulul.

În două dintre liceele din municipiu, Colegiul Național ”Ion Maiorescu” și Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu”, Consiliile de Administrație au aprobat ca, în spații excendentare celor două unități de învățământ să fie instalate automate de prosuse alimentare și alimentare.

Automatele, care apațin unei societăți private, vor conține apă, sandwich-uri, cornuri, biscuiți, produse de îngrijire personală-șervețele, pentru consumul elevilor, astfel încât elevii să nu mai fie nevoiți să părăsească incinta liceului/colegiului tehnic pentru achiziționeze apă și gustări.

De altfel, reprezentanții Colegiului Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” au condiționat deținătorul automatului, ca acesta să nu conțină, spre vânzare, băuturi energizante.

Votul final pentru amplasarea celor două automate aparține Consiliului Local Giurgiu, proiectul aflându-se pe ordinea de zi a ședinței din 28 septembrie.

 

Odată cu începerea noului an școlar, școlile și liceele din Giurgiu nu le mai permit elevilor să părăsească școala în timpul pauzelor pentru a merge la magazinele din zonă. Elevii…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/doua-licee-din-giurgiu-vor-avea-automat-de-produse-alimentare-si-nealimentare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 26 septembrie 2023 17:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.