Două ore de blocaj în Vama Giurgiu-Ruse, marți dimineață. Situația se repetă și miercuri…

”Începând cu ora 10:10 traficul prin PTF Giurgiu a fost oprit pe ambele sensuri pentru toate mijloacele de transport din cauza protestului fermierilor bulgari în sensul giratoriu din PTF Ruse, iar la orele 12:20, traficul a fost reluat. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, cu privire la faptul că în zilele de 6 şi 7 februarie 2024, în intervalul orar 10:30-12:30, pe teritoriul Bulgariei vor fi desfăşurate acţiuni de protest ale producătorilor de cereale bulgari, în zona adiacentă PTF Ruse-Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

Potrivit ITPF Giurgiu, în funcţie de evoluţia situaţiei în punctul de trecere a frontierei, timpii de aşteptare vor fi actualizaţi periodic.

la reluarea traficului, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, prin PTF Giurgiu, era de 180 de minute pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane şi de 160 de minute pe sensul de intrare în ţară, iar pentru autoturisme timpul de aşteptare – 40 de minute pe ambele sensuri de mers.

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.