Dragoș CHIVU, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu: „Facem modificări, reparații, renovări, dar totul depinde de finanțări…!”

Dragoș CHIVU, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu: „Facem modificări, reparații, renovări, dar totul depinde de finanțări…!”

Dornici să aflăm care este situația investițiilor făcute în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, în ultima perioadă, l-am solicitat pe directorul acestuia, Dragoș CHIVU, să facă, succint, câteva precizări în acest sens. 

La sălile de operații mai avem nevoie de ceva aparatură. Unele sunt deja finanțate, dar sunt în procedură de achiziție…Ele au fost un pic tergiversate din cauza contestațiilor.

În ceea privește reabilitarea unor secții, la Chirurgie s-au schimbat ușile și tot ce mai trebuia refăcut.  Sper acum că putem să ne apucăm de secția de Pediatrie … De fapt, de jumătate din această secție. Până acum, în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție de la preluarea mandatului de manager,  au fost realizate, pot spune, lucruri constructive, benefice spitalului, dar cârcotașii mereu vor găsi câte ceva de reproșat…

Pe secția medicală, din momentul în care a fost dat Spitalul Județean în folosință, de exemplu, ușile acestei secții au rămas neschimbate. Aveai impresia că te întorci în timp. Toată lumea însă are pretenții, suntem apostrofați că sunt anumite zone nerefăcute, dar nimeni nu se întreabă, dacă de treizeci de ani încoace a mai făcut cineva ceva în acest Spital?

Am renovat, am mai făcut ici colo câte ceva, dar astea sunt finanțările, nu am altele. Am schimbat de asemenea ușile pe secția de Ortopedie, respectând anumite dimensiuni, având în vedere că timp de 20 de ani la rând s-a luat amendă că nu se putea ieși  pe ușile  vechi cu  acele paturi medicale, în cazurile de necesitate.

Eu le-am schimbat în 2021. Aceste schimbări erau imperios necesare. Sunt niște lucruri de bun simț ce se puteau face. S-a preferat însă ca în fiecare an să se ia amendă.

Facem modificări, reparații, renovări, dar mă repet, totul depinde de finanțări. Nu este însă normal să ne arătăm  unii pe alții cu degetul – ne mai spunea directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș CHIVU.

(Florian Tincu)

Articolul Dragoș CHIVU, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu: „Facem modificări, reparații, renovări, dar totul depinde de finanțări…!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Dornici să aflăm care este situația investițiilor făcute în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, în ultima perioadă, l-am solicitat pe directorul acestuia, Dragoș CHIVU, să facă, succint, câteva precizări în acest sens.  La sălile de operații mai avem nevoie de ceva aparatură. Unele sunt deja finanțate, dar sunt în procedură de achiziție…Ele au fost un […]

Articolul Dragoș CHIVU, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu: „Facem modificări, reparații, renovări, dar totul depinde de finanțări…!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dragos-chivu-directorul-spitalului-judetean-de-urgenta-giurgiu-facem-modificari-reparatii-renovari-dar-totul-depinde-de-finantari/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 ianuarie 2024 21:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.