Dumitru Beianu a mers astăzi în inspecţie la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești

Dumitru Beianu a mers astăzi în inspecţie la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a mers astăzi, împreună cu directorul DGASPC Giurgiu la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești pentru a verifica dacă angajații unității au început să pună în aplicare măsurile dispuse ieri, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea unor pavilioane.

Se lucrează la acest moment la igienizarea bucătăriei și a sălii de mese.

„Când vine vorba de siguranța beneficiarilor din sistem, de la copii până la bătrâni, cu toții oameni loviți de soartă, nu sunt dispus să accept niciun compromis. În sistemul de asistență socială, pe primul loc este beneficiarul, să fie clar! 

De la începutul mandatului am demarat o serie de proiecte care să ridice cât de mult posibil calitatea vieții acestor oameni vulnerabili. Sunt în derulare proiecte de modernizare, reabilitare, eficientizare energetică.

Sunt pași importanți, mai ales după un mandat anterior în care singura măsura a fost angajarea, în neștire, a unui număr foarte mare de angajați.

Nu este ușor, dar le rezolvăm încet, încet pe toate. L-am asigurat pe directorul DGASPC că are tot sprijinul din partea Consiliului Județean pentru remedierea tuturor problemelor cu care se confruntă sistemul de asistență socială giurgiuvean”,  a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a mers astăzi, împreună cu directorul DGASPC Giurgiu la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești pentru a verifica dacă angajații unității au început să pună în aplicare măsurile dispuse ieri, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea unor pavilioane. Se lucrează la acest moment la igienizarea bucătăriei și a sălii […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/dumitru-beianu-a-mers-astazi-in-inspectie-la-centrul-pentru-persoane-varstnice-mironesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 15 februarie 2023 17:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.