Dumitru Beianu, președinte Consiliul Județean Giurgiu: ,,…

PNL Giurgiu

Dumitru Beianu, președinte Consiliul Județean Giurgiu: ,, Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic execută lucrări de întreținere cu mixtură asfaltică stocabilă preparată la rece cu emulsie bituminoasă, categorie de lucrări care se pretează a fi executate în perioada de iarnă, în anumite condiţii meteo.
Echipele Direcției au acționat vineri pe DJ 602 Săbăreni, DJ 602 și DJ 401A , DJ 504 și DJ 503. Dacă vremea va permite se vor efectua luc…rări de remediere și pe alte tronsoane de drum afectate.
Lucrările de remediere a defecțiunilor nu se pot realiza pe timp de ploaie, lapoviță sau ninsoare, iar așternerea mixturii asfaltice stocabile se face la o temperatură a stratului suport (solului) mai mare de -5°C.
Se are în vedere și pregătirea mai multor echipe de lucru pentru luna martie 2021, astfel încât, în situaţia în care condiţiile meteo vor permite, să se acţioneze pe mai multe drumuri judeţene în acelaşi timp, cu categorii de lucrări de întreţinere curentă și nu numai.”

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu drumAr putea fi o imagine cu copacNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.