”Dunărea Giurgiu” va debuta în Liga a III-a, pe teren propriu cu ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel”

”Dunărea Giurgiu” va debuta în Liga a III-a, pe teren propriu cu ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel”

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri, 11 august 2023, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți , în sediul Casei Fotbalului, programul celor zece serii ale noului sezon al campionatului Ligii a III-a, ediția 2023-2024.

”Dunărea Giurgiu” va fi gazdă în prima etapa din Liga a III-a, seria IV-a, oaspeţii giurgiuvenilor fiind  jucătorii  de la ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel” din judeţul Argeş.

Liga a III-a va debuta în data de 25 august 2023, în ultimul weekend al lunii august. Echipa de fotbal ”Dunărea Giurgiu” va juca în seria a IV-a, din Liga a III-a.

Ultima dată când echipa giurgiuveană a jucat în Divizia C, a fost în urmă cu 18 ani,mai precis în ediția 2004-2005, când a promovat în Liga a II-a, pe atunci Divizia B.

Imediat după  tragerea la sorți, prof.Mirel Eugen Marin, președintele Clubului Dunărea, a comentat seria din care face parte ”Dunărea Giurgiu”  și șansele acesteia de a termina la finele campionatului pe un loc în prima jumătate a clasamentului.

Directorul și managerul giurgiuvenilor prof. Mirel Eugen Marin, spunea  că seria din  care face parte ”Dunărea” este una echilibrată,  și că  echipa antrenată de  Andrei Nemțescu are șanse foarte mari de a realiza obiectivul propus,clasarea în prima parte a clasamentului.

Programul primei etape Seria a IV-a:
CS Dinamo București – Tricolorul Breaza
FC Pucioasa      – Flacăra Moreni
CS Blejoi            – CS Păulești
CSO Plopeni      – SC Popești Leordeni
Dunărea Giurgiu – Aro Muscelul Câmpulung Muscel
De precizat că echipele  Dunărea Giurgiu, CSO Tricolorul Breaza și Aro Muscelul Câmpulung Muscel, sunt nou-promovate.
(Costel Spânu)

Articolul ”Dunărea Giurgiu” va debuta în Liga a III-a, pe teren propriu cu ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri, 11 august 2023, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți , în sediul Casei Fotbalului, programul celor zece serii ale noului sezon al campionatului Ligii a III-a, ediția 2023-2024. ”Dunărea Giurgiu” va fi gazdă în prima etapa din Liga a III-a, seria IV-a, oaspeţii giurgiuvenilor fiind  jucătorii  […]

Articolul ”Dunărea Giurgiu” va debuta în Liga a III-a, pe teren propriu cu ”Aro Muscelul Câmpulung Muscel” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dunarea-giurgiu-va-debuta-in-liga-a-iii-a-pe-teren-propriu-cu-aro-muscelul-campulung-muscel/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 11 august 2023 23:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.