După ce a fost eliberat din arest , Victor Pițurcă a fost plasat sub control judiciar! Fiul său, Alexandru Pițurcă, pus și el sub urmărire penală de DNA!

După ce a fost eliberat din arest , Victor Pițurcă a fost plasat sub control judiciar! Fiul său, Alexandru Pițurcă, pus și el sub urmărire penală de DNA!

După ce luni 30 ianuarie, a fost reţinut de DNA într-un dosar privind achiziţia de utilaje şi măşti de protecţie în perioada pandemiei de COVID-19, Victor Pițurcă  a fost pus în libertate marţi, fiind plasat sub control judiciar.  Tot marți, a fost  audiat la DNA , Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer al naționalei de fotbal a României.

După expirarea mandatului de reținere al lui Victor Pițurcă , marți dimineață, procurorii DNA nu au cerut arestarea fostului selecționer,   Pițurcă   fiind  plasat sub control judiciar.

La doar 3 ore după ce fusese eliberat , Victor Pițurcă a fost  însă rechemat la DNA ,  pentru a fi confruntat  cu fiul său, Alexandru Pițurcă , deoarece  procurorii nu au fost mulțumiți cu primele declarații pe care le-a oferit fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

 Fostul atacant al Stelei, Alexandru Pițurcă, se afla marți în continuare la sediul DNA, acolo unde oferea explicații, după care vom afla ce decizie se va lua și în cazul său. Fie va fi reținut pentru 24 de ore sau va fi anchetat la fel ca și tatăl său, sub control judiciar.

Prejudiciul  adus Romarm  este de peste 8,6 milioane de lei! 

Procurorii investighează un contract încheiat în 2020 de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măști FFP3 către Ministerul Sănătății.

Banii au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victorio Piţurcă (39 de ani), fost fotbalist și fiul lui Victor Pițurcă.

Suma invocată de procurori este de 11 milioane de lei (peste două milioane de euro), bani încasați de către firma familiei Pițurcă pentru niște măști neconforme.

Se pare că Victor Pițurcă ar fi cel care ar fi influențat accesul fiului său la contractul cu Ministerul Apărării.

(Jurnal)

 

După ce luni 30 ianuarie, a fost reţinut de DNA într-un dosar privind achiziţia de utilaje şi măşti de protecţie în perioada pandemiei de COVID-19, Victor Pițurcă  a fost pus în libertate marţi, fiind plasat sub control judiciar.  Tot marți, a fost  audiat la DNA , Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer al naționalei de fotbal […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dupa-ce-a-fost-eliberat-din-arest-victor-piturca-a-fost-plasat-sub-control-judiciar-fiul-sau-alexandru-piturca-pus-si-el-sub-urmarire-penala-de-dna/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dupa-ce-a-fost-eliberat-din-arest-victor-piturca-a-fost-plasat-sub-control-judiciar-fiul-sau-alexandru-piturca-pus-si-el-sub-urmarire-penala-de-dna
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 31 ianuarie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.