Echipa de fotbal, sprijinită de primarul comunei Adunații Copăceni a intrat matematic, după victoria de sâmbătă, în play-off-ul seriei Sud din Liga a IV-a!

Echipa de fotbal, sprijinită de primarul comunei Adunații Copăceni a intrat matematic, după victoria de sâmbătă, în play-off-ul seriei Sud din Liga a IV-a!

După cum anunțam și în alte materiale ale cotidianului nostru, sâmbătă la Giurgiu, pe stadionul ”Astra”, în derby-ul seriei Sud, a Campionatulului Ligii a IV-a, județene, la fotbal, echipa ”Victoria Adunații Copăceni”, a învins, fără drept de apel, prima clasată a seriei, ”Dunărea Giurgiu”, favorita acestui meci.

La scurt timp după încheierea jocului principalul susținător al echipei din Adunații Copăceni, primarul Dan Rusu a postat un material pe facebook în care felicita efortul și dăruirea arătate în joc de către echipa comunei pe care o administrează.

Felicitări echipei noastre, AFC Victoria Adunații Copăceni pentru victoria obținută cu 4-1, astăzi în derby-ul contra echipei Dunărea Giurgiu, pe terenul acesteia din urmă – scria primarul Dan Rusu,

Formația noastră și-a arătat clasa în fața celei din orașul reședință de județ și astfel suntem calificați, matematic,  în play-off-ul seriei…- menționa primul edil al localității Adunații Copăceni.

(Jurnal)

După cum anunțam și în alte materiale ale cotidianului nostru, sâmbătă la Giurgiu, pe stadionul ”Astra”, în derby-ul seriei Sud, a Campionatulului Ligii a IV-a, județene, la fotbal, echipa ”Victoria Adunații Copăceni”, a învins, fără drept de apel, prima clasată a seriei, ”Dunărea Giurgiu”, favorita acestui meci. La scurt timp după încheierea jocului principalul susținător […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/echipa-de-fotbal-sprijinita-de-primarul-comunei-adunatii-copaceni-a-intrat-matematic-dupa-victoria-de-sambata-in-play-off-ul-seriei-sud-din-liga-a-iv-a/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=echipa-de-fotbal-sprijinita-de-primarul-comunei-adunatii-copaceni-a-intrat-matematic-dupa-victoria-de-sambata-in-play-off-ul-seriei-sud-din-liga-a-iv-a
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 mai 2023 13:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.