Echipa PNL Giurgiu s-a ”întărit” din nou… Alți doi primari ”de marcă” se alătură liberalilor

Echipa PNL Giurgiu s-a ”întărit” din nou… Alți doi primari ”de marcă” se alătură liberalilor

Începând de astăzi, alături de echipa PNL Giurgiu au veni alți doi primari cunoscuți și apreciați în județ: Adrian Măhălean, primarul comunei Vărăști și Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni.

Despre cei doi edili, oamenii din comunele pe care le conduc – și nu numai ei, pentru că realizările celor doi se văd – au numai cuvinte de laudă.

Astfel, în cele două mandate de când este la conducerea comunei Vărăști, primarul Adrian Măhălean a reușit să schimbe radical imaginea localității, prin interesul constant pentru rezolvarea problemelor localnicilor, dar și prin numeroase proiecte depuse și câștigate.

De aceleași cuvinte de laudă se bucură și primarul din Buturugeni, Dumitru Preda – un om de care mă leagă o veche și frumoasă prietenie – un edil implicat, dornic să rezolve cât mai multe din problemele comunei, un primar care a reușit să facă din Buturugeni un loc atractiv, unde localnicilor nu le lipsește nimic din beneficiile civilizației.

Ca și în cazul altor edili care au ales PNL, decizia celor doi primari -Adrian Măhălean și Dumitru Preda – este confirmarea rezultatelor muncii echipei PNL în folosul comunităților din județul Giurgiu.

Urându-le bun venit în echipă celor doi edili, îmi exprim convingerea că, având o echipă tot mai puternică,  PNL Giurgiu va obține cele mai bune rezultate la alegerile locale din acest an – anunță, marți, într-o postare pe pagina sa oficială, deputatul liberal Alexandru Andrei.

Începând de astăzi, alături de echipa PNL Giurgiu au veni alți doi primari cunoscuți și apreciați în județ: Adrian Măhălean, primarul


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/echipa-pnl-giurgiu-s-a-intarit-din-nou-alti-doi-primari-de-marca-se-alatura-liberalilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 2 aprilie 2024 15:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.