Educația, Sănătatea și măsurile de austeritate ale Guvernului – temele conferinței de presă AUR Giurgiu

Educația, Sănătatea și măsurile de austeritate ale Guvernului – temele conferinței de presă AUR Giurgiu

În săptămânala conferință de presă a AUR Giurgiu, în fața jurnaliștilor s-au aflat, Felicia Akkaya, candidat la europarlamentarele din 2024, coordonatorul AUR Giurgiu, Iulian Năipeanu și președintele Organizației Municipale, Sorin Ruse.

Primele teme abordate au fost Educația și Diaspora, două segmente extrem de importante pentru păstrarea identității naționale, în opinia Feliciei Akkaya – profesor, psiholog, antreprenor și cofondator al primei clinici de nutriție pentru copii din România:

Menirea mea este să educ și să atrag atenție asupra unor aspecte importante din educația din România, pentru că o societate fără educație este o societate fără coloana vertebrală. Lucrăm în învățământ după un sitem prusac, de acum 150 de ani, când memorarea era la putere. Avem nevoie să găsim soluții și nu să consolodăm ceva ce nu mai funcționează.”

Referitor la Sănătate, liderul Aur Giurgiu, Iulian Năipeanu a anunțat demararea campaniei ”Caravana Medicală AUR”, care va poposi, zilele următoare în mai multe localități din județul Giurgiu:

Este cel mai mare proiect care poate întoarce banii noștri către populație, pentru că noi nu plătim nici secretare și nici sedii parlamentare, care nu ne folosesc. Caravana medicală pune la dispoziția giurgiuvenilor servicii medicale complexe, iar medicii care vor efectua investigațiile sunt cadre medicale care ni s-au alăturat, ca voluntari. ”

 

Despre măsurile pe care Guvernul intenționează să le apilice pentru reducerea deficitului bugetar a vorbit Sorin Ruse, președinte Org. Mun. AUR:

Adevăratul motiv pentru care este nevoie de bani la buget este ȘPAGA, pentru că banii trebuie să meargă inevitabil la cei care atribuie contracte. Ce s-a întâmplat la Vaslui este doar o picătură într-un ocean. În continuare, bugetul României este hărțuit și furat, singura soluție fiind schimbarea fundamentală a celor de la putere și mentalitatea.

În săptămânala conferință de presă a AUR Giurgiu, în fața jurnaliștilor s-au aflat, Felicia Akkaya, candidat la europarlamentarele din 2024, coordonatorul AUR Giurgiu, Iulian Năipeanu și președintele Organizației Municipale, Sorin…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/educatia-sanatatea-si-masurile-de-austeritate-ale-guvernului-temele-conferintei-de-presa-aur-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 septembrie 2023 18:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.