Elevii din trei școli ale municipiului încep anul școlar în alte unități de învățământ

Elevii din trei școli ale municipiului încep anul școlar în alte unități de învățământ

Întârzierea lucrărilor ce se derulează în mai multe școli din municipiu a determinat conducerea Inspectoratului Școlar să decidă că elevii din trei școli vor începe anul școlar în alte unități de învățământ.

Școlile vizate sunt:  Școala ”Sf. Martiri Brâncoveni” (Nr. 10) – ai cărei elevi vor învăța la Școala Nr. 5,  Școala Nr. 3, unde elevii vor învăța la Școala ”Mircea cel Bătrân” (Nr. 2) și Școala Nr. 6, în care elevii urmează a  învăța la Liceul ”Ion Barbu”.

De asemena, ca urmare a faptului că au fost demarate lucrăril de reabilitare energetică la Liceul „Nicolae Cartojan”,  elevii de aici își vor desfășura activitatea la clase, fără a avea, însă, acces la laboratoarele din incinta unității școlare.

Întârzierea lucrărilor ce se derulează în mai multe școli din municipiu a determinat conducerea Inspectoratului Școlar să decidă că elevii


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/elevii-din-trei-scoli-ale-municipiului-incep-anul-scolar-in-alte-unitati-de-invatamant/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 24 August 2023 12:36

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.