Europarlamentar Dan MOTREANU: ”Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu!”

Europarlamentar Dan MOTREANU: ”Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu!”

Cu câteva ore în urmă europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, anunța cu satisfacție, printr-o postare pe facebook,  aprobarea unui proiect mult dorit pentru comunitatea noastră, din care cei mai câștigați vor fi tinerii ce doresc să își construiască o carieră sustenabilă.

În rândurile de mai jos redăm textul  eurodeputatului în legătură cu această importantă realizare.

Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu. Am luptat pentru acest proiect, alături de echipa liberală din administrația județului Giurgiu și de parlamentarii PNL.

Politica înseamnă pentru mine să mă implic în proiecte prin care să schimb ceva în viața oamenilor. Nu am renunțat la luptă, nici măcar în momentul în care consilierii locali ai PSD Giurgiu au respins prin vot acest proiect. Când totul părea pierdut, am venit cu soluții de deblocare.

 
Tinerii din Giurgiu vor avea posibilitatea să învețe o meserie în acest campus liceal și universitar, fără a fi nevoiți să plece din județ. Vor avea mai multe șanse în viață și posibilitatea unui loc de muncă bine plătit, mai ales că mai multe firme sunt deja partenere în acest proiect. Vom putea atrage mai mulți investitori, ceea ce va duce la dezvoltarea județului.
Un astfel de demers presupune multă muncă, dar și să pui suflet, să vezi că dincolo de proiecte sunt oameni. În acest caz, tineri care au nevoie de o șansă în viață. Fiecare tânăr care va ieși din acest campus cu șanse sporite la o viață mai bună îmi va demonstra că a meritat să facem aceste eforturi.
Felicitări colegelor și colegilor din CJ Giurgiu care au muncit sute de ore pentru întocmirea dosarului, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București și cu județele Teleorman și Călărași. Proiectul depus de CJ Giurgiu a obținut cel mai mare punctaj dintre proiectele depuse pentru finanțare prin PNRR din regiunea Sud-Muntenia.

Campusul profesional regional integrat, liceal și universitar, va fi destinat județelor Giurgiu, Călărași și Teleorman. Vor fi construite spații de învățământ, spații de cazare, cantine, baze sportive, săli de lectură, bibliotecă, spații de recreere.”

(Jurnal)

Articolul Europarlamentar Dan MOTREANU: ”Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cu câteva ore în urmă europarlamentarul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, anunța cu satisfacție, printr-o postare pe facebook,  aprobarea unui proiect mult dorit pentru comunitatea noastră, din care cei mai câștigați vor fi tinerii ce doresc să își construiască o carieră sustenabilă. În rândurile de mai jos redăm textul  eurodeputatului în legătură cu această importantă […]

Articolul Europarlamentar Dan MOTREANU: ”Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/europarlamentar-dan-motreanu-am-obtinut-finantare-europeana-pentru-construirea-campusului-dual-liceal-si-universitar-din-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 iulie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.