EXCLUSIV: Alina Meclea, validată în funcția de deputat PNL de Giurgiu

EXCLUSIV: Alina Meclea, validată în funcția de deputat PNL de Giurgiu

Alina Meclea este noul deputat PNL de Giurgiu.

Chiar azi, am aflat în exclusivitate, că la Parlamentul României a avut loc ședința de validare a Alinei Meclea, în funcția de deputat, urmând ca miercuri, 07 februarie, să depună jurământul.

Postul de deputat de Giurgiu din partea PNL a devenit vacant după ce Maria Gabriela Horga a fost validată în funcția de vicepreședinte al Autorității de Supravheghere Financiară (ASF).

Potrivit legii, locul Gabrielei Horga în Camera Deputaților va fi ocupat de următorul candidat aflat pe lista PNL la alegerile din 2020. Astfel, noul deputat PNL de Giurgiu va fi Alina Meclea, în prezent consilier județean.

Alina Meclea este profesor de Limba şi litera română la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu, pe linie politică fiind vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Giurgiu și preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale Giurgiu. 

Deși va avea un mandat scurt, în funcția de deputat, îi dorim succes și cât mai multe reușite personale și profesionale!

Alina Meclea este noul deputat PNL de Giurgiu. Chiar azi, am aflat în exclusivitate, că la Parlamentul României a avut loc ședința de validare a Alinei Meclea, în funcția de…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/exclusiv-alina-meclea-validata-in-functia-de-deputat-pnl-de-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 5 februarie 2024 20:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.